Aikamatka

Täällä tuoksuu kahvi. Isä taitaa olla aamukahvilla ja töihin lähdössä. Minä pysyn kyllä vielä peiton alla, täällä on mukavaa. Pidän silmät kiinni enkä hengitä niin kukaan ei tiedä että olen jo hereillä. Tänään on se päivä kun tulee Aku Ankka. Jos se tulee sillä aikaa kun äiti on siskon kanssa kaupassa niin luen sitä portaissa.  Aku 1969Osaan lukea hyvin niitä kuvia ainakin. Viimeksi kun luin niin nenästä tuli vähän verta vaikka kaivoin sitä vain ihan vähän. Mutta Pikku Paha Hukka oli aika jännä.

Sitten pitää mennä katsomaan onko siili syönyt maitonsa. Eilen kun menin näin sen mutta se juoksi heti pensaaseen piiloon eikä tullut pois vaikka käskin. Jalkapohja ei ole kovin kipeä vaikka eilen astuin ampiaisen päälle ja se pisti. Nyt on paljon ampiaisia kun on niin paljon kukkia. Alakerran täti sanoi niin. Mummi tulee huomenna ja varmaan tuo taas niitä punaisia mansikkakarkkeja. Tykkäisiköhän siili niistä?

Siskolle sattui eilen pieni vahinko kun se kakkasi lattialle ja se näytti ihan rusinakasalta mutta äiti siivosi sen pois. Aku-lehti on minusta parempi kuin Retu koska Aku haisee paljon paremmalle. Ikkunasta on oikeastaan aika kiva katsella kun tämä on niin korkealla. Puut näyttävät ihan pieniltä. Miten tontut jouluna pystyvät kiipeämään näin ylös ja hakemaan sen toivomuslistan ikkunan raosta? Nyt henki loppuu ja pissattaa… Jokohan jaksaisi herätä?

Ilpo 6v.

This entry was posted in Arki - Everyday, Kirjat - Books. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *