Hammassärky – iloinen asia

Hyvä lukijani, hammassärky voi olla iloinen asia.

Omakuva

Olen vapusta asti vaappunut sitkeä jomotus yläleuassa ja pikku hiljaa alan miettiä haluanko edes eroon tästä.

Hammaslääkäri tosin totesi toissapäivänä kuvattuaan kalustoni että antibiootti tepsii. Tai jos ei tepsi niin juurihoito tepsii. Tai jos sekään ei tepsi niin dente extractionem tepsii. Sitä odotellessa olen huomannut monen monta hammaskolotukseen liittyvää tai liittymätöntä iloista asiaa.

Tässä päällimmäiset.

  • Laihduttaminen on helppoa koska ei voi syödä mitään paitsi korkeintaan jotain nestemäistä.
  • Guggenheim-päätöksestä ei tarvitse piitata tuon taivaallista koska jomotuksen ansiosta siitä ei huvita piitata tuon taivaallista.
  • Stefan Lindfors on päättänyt suunnitella bussipysäkin. Se on ihan luonteva jatkumo hänelle koska viimeksi hän muistaakseni suunnitteli dildon. En ole varma liittyykö tämä hammassärkyyn mutta tuli vain mieleen.
  • Jääkiekon MM-kisojen lippujen kiskurihintoja ei tarvitse surra koska kuka hullu sinne menee tällaisessa hammassäryssä.
  • Televisiota voi katsoa kaikessa rauhassa koska muu kotiväki kerrankin sallii sen säälistä. Sääliä voi tehostaa valittamalla kahta kauheammin jos kolotus uhkaa hiemankin laantua.
  • Ranskalaiset saavat ihan rauhassa valita presidentikseen vaikka Obelixin kesyn villisian koska joku porsas siellä kuitenkin valitaan ja nauraminen auttaa unohtamaan hammassäryn.
  • Jupiterista arvellaan löytyvän elämää vuoteen 2030 mennessä ja se on hyvä uutinen koska siihen mennessä särkykin varmaan laantuu ja olen varmasti valmis matkaan.
  • Loppujen lopuksi elämähän suorastaan hymyilee jos vertaa esimerkiksi Talvivaaran prosessiliuossaltaassa uineisiin sorsiin!
FMEJ

Ai niin. Freud, Marx, Engels & Jung esiintyy tänään Tavastialla ja soittaa esikoisalbuminsa A:sta Ö:hön. En pääse koska hammasta särkee. Näin kauan meni ennen kuin kekkasin yhden ikävän puolen hammassäryssä. Lohdutukseksi ja kipua lievittämään tuon albumin ensimmäinen raita “Pitkätukkainen punaniska

t. ex-pitkätukkainen punaniskaharvahammas

This entry was posted in Arki - Everyday, Musiikki - Music. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *